Cookies Översikt

Översikt -Cookies

    Ägarinformation
    Vad är cookies?
    Hur man tar bort eller blockerar cookies
    Syftet med cookies på vår webbplats
    Använda ookies
    Användning av personuppgifter



 1. Ägarinformation


Lesanco ApS
Lyngbyvej 417
2820 Gentofte
Danmark
Telefon: +45 39 61 12 06
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

2. Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator Eller liknande, för att känna igen det. Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

3. Hur man tar bort eller blockerar cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering 

4. Syftet med cookies på vår webbplats

Vi använder cookies för följande ändamål:
    Teknisk funktionalitet - så vi kan komma ihåg dina inställningar.
    Trafikmätning - så vi vet hur många som besöker vår webbplats och hur webbplatsen används.

Webbplatsen använder cookies från följande tredje parter som har tillgång till cookies i fråga:
    Google Analytics

5. Använda cookies

Webbplatsen använder cookies från följande tredje parter som har tillgång till cookies i fråga:
    Google Analytics för att mäta webbplatstrafik.

Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Användning av personuppgifter

Personlig information lämnas aldrig ut till tredje part om du inte uttryckligen samtycker till den, och vi kommer aldrig att samla in personlig information utan att du själv har gett oss denna information.

Personlig information används för att slutföra köpet eller tjänsten som informationen samlas in med. Informationen används också för att få större kunskap om dig och andra användare av webbplatsen. Denna användning kan inkludera inkludera studier och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och tekniker.
Kontakt angående personlig information

Om du vill komma åt den information som registrerats om dig på Lesanco ApS, vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 39 61 12 06. Om felaktiga uppgifter har registrerats eller om du har andra invändningar kan du göra samma förfrågan. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som har registrerats om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen.
Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste din personliga information hållas säker och konfidentiell. Vi lagrar din personliga information på datorer med begränsad åtkomst i kontrollerade anläggningar, och våra säkerhetsåtgärder övervakas regelbundet för att avgöra om vår användarinformation hanteras korrekt och respekterar fortfarande dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföringar via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk för obehörig åtkomst till information av andra när data skickas och lagras elektroniskt. Du skickar in din personliga information på egen risk.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan vara nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för sekretesspolicy. Om vi ​​gör det kommer vi naturligtvis att fixa datumet för "senast uppdaterat" högst upp på sidan. Vid betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den mån personuppgifter behandlas om dig har du enligt personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan tillskrivas dig. Om informationen eller informationen som behandlas om dig visar sig vara felaktig eller vilseledande, har du rätt att kräva att de korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst invända mot att information om dig behandlas. Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och uppgifter om dig.